Wijn & spijs & wandelen

‘Rosé met een bite’ en een frisse salade van groene asperges _ proeverij Marina 2017

Op zaterdag 23 juni 2018 organiseert Wagenings Wijngoed met Marina passie voor koken een wijn & spijs & wandelen evenement. Vanaf 13:30 uur start de wandeling vanuit de wijngaard, met natuurgids Henk van Paassen. Om 15:00 uur wacht u een heerlijke proeverij van kleine gerechtjes en de Wageningse wijnen. Aanmelden kan tot en met 21 juni.

Het blijkt een topcombinatie: Marina’s lekkere hapjes, heerlijke Wageningse wijnen, de prachtige wijngaard en een interessante wandeling. Eerder dit jaar was het een groot succes (dauwtrappen met bubbelontbijt). Katrina, een van de deelnemers: ”We kregen een warm welkom door wijngaardenier Esther, het eten was lekker en de sfeer onderling was erg gezellig. Ik vond het een hele leuke combinatie zo. Aanrader!”

De wijngaard is weer open

De wijngaard is sinds half mei in het weekend weer open voor publiek. U bent van harte uitgenodigd om op zaterdag of zondag de wijngaard te bezoeken tussen 13:30 en 17:30 uur. Alle nieuwe wijnen van het wijngoed zijn te verkrijgen. We hebben – naast vier soorten rode wijn – nieuwe rosé, witte wijn (Johanniter) en de primeur deze week: Bergparel Rosé 2017, onze bubbel.

Wat u kunt verwachten op 23 juni

Op 23 juni start de middag om 13:30 uur met een wandeling van 1,5 uur vanaf de wijngaard. Henk van Paassen kan veel vertellen. Over vogels, over De Eng, over de historie van het gebied en over actuele kwesties die spelen. Vanaf 15:00 uur start de wijn & spijs proeverij in de wijngaard. Wijngaardenier Esther Schoenmaker laat u de Wageningse wijnen proeven en licht ze toe. Marina serveert haar passende gerechtjes erbij. En dat alles in een inspirerende omgeving.

Aanmelden

De kosten voor wijn & spijs & wandelen zijn € 30,- per persoon. Aanmelden kan t/m 21 juni, mail: info@wageningswijngoed.nl of info@marinapassievoorkoken.nl

Dauwtrapwandeling op de Eng – Hemelvaart 2018