Vrijwilliger worden

Op het Wagenings Wijngoed werken veel vrijwilligers. Mensen die graag hun handen uit de mouwen steken helpen met de teeltwerkzaamheden in de wijngaard. Er is ook een grote groep vrijwilligers die tijdens de weekenden bezoekers ontvangen op de wijngaard. Voor elk wat wils! Lees de verhalen van de vrijwilligers in beeld.

Groene vingers?

vrijwilligers op Wagenings Wijngoed

Als u het fijn vindt om in alle rust buiten in het groen te werken, kom dan eens werken in de wijngaard. Er is er altijd wat te doen. In de winter worden de planten gesnoeid en is er onderhoudswerk. En in het groeiseizoen hebben de druiven veel verzorging nodig. Er zijn talloze andere werkzaamheden om ervoor te zorgen dat de wijngaard er goed bijstaat. Soms is er wat te klussen. Wijngaardenier Esther Schoenmaker is vaak op maandag, dinsdag en vrijdag met een team van vrijwilligers aan de slag. Zij doen dat met heel veel enthousiasme en toewijding. Bovendien is het altijd gezellig. Belangstelling voor het vrijwilligerswerk in de wijngaard? Bel wijngaardenier Esther +31 6 11 13 65 62 of mail wijngaard@wageningswijngoed.nl.

Enthousiaste gastheren en -vrouwen

Bezoekers van Wagenings Wijngoed

Vindt u het leuk om als vrijwilliger bezoekers in de wijngaard te ontvangen? Gedurende de zomermaanden is de wijngaard op zaterdag- en zondagmiddag geopend. U geeft de bezoekers een gastvrije ontvangst en u geeft uitleg over de wijngaard en de wijnen. In het weekend zetten we een zitje klaar bij het grote hek van de wijngaard. Zo kunt u wandelaars die langskomen uitnodigen voor een kijkje  in de wijngaard. Natuurlijk kunt u de bezoekers van onze wijn laten proeven. Belangstelling om als vrijwilliger een gastheer of -vrouw te worden? Mail Laura van den Boogaard, wageningswijngoed@gmail.com.