VerDwalen tot in de wijngaard

Lens speelt VerDwalenLens Theatermakers speelt VerDwalen
Corona of niet, Lens Theatermakers heeft niet stil gezeten in de afgelopen maanden. Zodra repeteren weer mogelijk was zijn we gestart met werken aan een locatieproductie. Meer coronaproof theater dan dit is er niet: in de buitenlucht en alles te beleven op 1,5 m afstand!
Ga je mee VerDwalen?
Hoe slaag je erin om in een overgeorganiseerde wereld nog te dwalen en te verdwalen? Durf je nog wel van het pad af? Kun je je overgeven aan een wandeling zonder te weten waar je naartoe gaat? Wat kom je tegen? Wat voel je? Laat jezelf verdwalen tijdens de zintuigprikkelende voorstelling VerDwalen, gespeeld door mensen van 10 t/m 70 jaar oud. In het bos tussen Wageningen en Renkum, te beleven op zaterdag 19, zondag 20, zaterdag 26 en zondag 27 september om 11:00 en om 15:00. Bekijk de trailer. Extra leuk: op 20 september is ook het Oogstfeest van het Wagenings Wijngoed, goed te combineren met het bezoeken van deze voorstelling. 
Reserveren is strikt noodzakelijk. Na aankoop van een kaartje ontvang je een bevestigingsmail. In september volgt een tweede mail met daarin de locatie waar je bij aanvang verwacht wordt. Doe stevige schoenen aan (bezoekers lopen zo’n 2,5 km) en houd er rekening mee dat de voorstelling niet geheel rolstoeltoegankelijk is.
Kaarten: €11 (regulier) of €9 (scholier, student, -studentenpas meenemen-), inclusief drankje aan het eind van de voorstelling. Voor meer info en reserveren: lenstheatermakers.nl