Privacy- en cookieverklaring Wagenings Wijngoed

Via de websites www.wageningswijnoed.nl worden persoonsgegevens verwerkt. Wagenings Wijngoed respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) en voldoet aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) die met ingang van 25 mei 2018 van kracht is. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens Wagenings Wijngoed verzamelt, gebruikt, en met welk doel.

Gebruik van uw gegevens
Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij in het contactformulier om enkele persoonsgegevens. Daarnaast kunt u uw gegevens achterlaten bij het plaatsen van een bestelling.

Wij verwerken van u de volgende gegevens (afhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • IP-adres.

Deze gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • U gebruik laten maken van onze dienstverlening en de verkoop van de wijn.
  • Het beantwoorden van vragen die door u gesteld zijn via de website.

Wij gebruiken alleen uw mailadres voor het toesturen van een nieuwsbrief met uw expliciete toestemming. Na afronding van uw bestelling of het stellen van een vraag via het contactformulier ontvangt u eenmalig een mail om te vragen of u de nieuwsbrief wel of niet wilt ontvangen.

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard zolang het nodig is om onze dienst aan u te leveren.

Inloggen via derde partijen
Er is geen mogelijkheid om een account aan te maken op de website van Wagenings Wijngoed. Dit punt is dus niet van toepassing.

Beveiliging
Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Verstrekking aan derden
Wagenings Wijngoed verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens
Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Neem hiervoor contact met ons op via info@wageningswijngoed.nl.

Cookies
Op de website van Wagenings Wijngoed worden alleen functionele cookies (die nodig zijn voor het goed laten functioneren van de website). Er worden geen  analytische cookies (die inzicht geven in welke pagina’s bezocht zijn en hoe vaak) of marketing cookies verzameld. bij marketing cookies wordt in de gaten gehouden op welke pagina’s van adverteerder u klikt. Het Wagenings Wijngoed heeft geen adverteerders op haar website.