Overzicht activiteiten

Genieten van de wijngaard, proeven, kopen, vergaderen, feesten

Spontaan een kijkje nemen in de wijngaard als u in de buurt bent kan natuurlijk altijd, maar u kunt het ook organiseren. Hier vindt u een overzicht van de activiteiten.

Activiteiten

 • Bezoek tijdens openingstijden, rondlopen over de wijngaard of gewoon lekker zitten op een van de banken of zitjes die aanwezig zijn.
 • Op afspraak kunt u met een groep van 10 personen of meer deelnemen aan een:
  – rondleiding door de wijngaard (45-60 minuten)
  – uitgebreide proeverij (wijn & kaas)
 • Groepsarrangementen (standaard of maatwerk) of huur wijngaard voor uw eigen activiteiten, zakelijk of privé.
 • Picknicken. U kunt een picknickmand met een flesje wijn van het wijngoed bestellen. Zoek de mooiste plek op de wijngaard uit (op een picknickkleed of onder de overkapping met tafel en stoel).
 • Wandelen en fietsen.
  Wat is er fijner dan na inspanning even uit te rusten op een prachtige plek. Een proefglaasje wijn doet het bloed een beetje sneller stromen, maar zal uw sportieve prestaties niet al te veel beïnvloeden.
 • Oogstfeest
  De oogst moet gevierd worden! En dat doen we heel graag met u samen. Het oogstfeest is altijd in september. Alvast een voorproefje van het oogstfeest met de sfeerimpressie van het oogstfeest 20 september 2020.
 • Sinds 2021 worden ook trainingen in de wijngaard georganiseerd.

  Laat je inspireren door het Wagenings Wijngoed! Een mooie plek om met je team fysiek bij elkaar te komen voor trainingen op maat.

  Twee gedreven trainers én zeer ervaren HR-professionals denken graag met je mee en realiseren samen met jou en/of met het team een passende training. Daarbij staan plezier en resultaat centraal! Wil je bijvoorbeeld effectiever en prettiger samenwerken? Of door het vele online werken weer met elkaar te verbinden? Of wil je inzicht in elkaars kwaliteiten en deze beter leren benutten?

  Neem vrijblijvend contact op met Alja Bastiaansen of Wendy Wisgerhof. Zij denken graag met je mee! E-mail: Alja.Bastiaansen@outlook.com of mobiel 06 40477401.

  Trainingen zijn (bijvoorbeeld bij slecht weer) ook mogelijk op andere locaties.

 Graag tot ziens in de wijngaard!

Glaasje Bergparel in Wagenings Wijngoed