Oogst 2016 gaat beginnen!

We beginnen as. zaterdag 17 september met de oogst van 2016!

Door het prachtig zonnige weer staat de druivenoogst alweer voor de deur! As. zaterdag gaan we in klein verband de eerste druiven oogsten. Het betreft een paar rijen Cabernet Colonjes en Bianca en Muskaat. Kunt u me mailen, als u hierbij aanwezig wil zijn? Dan stuur ik aanvullende informatie.

Wanneer we ‘echt’ beginnen, is nu nog niet precies duidelijk. Dit is afhankelijk van het weer en de conditie van de druiven.

Dit is alvast een vooraankondiging.

Ik verwacht dit jaar de oogst in de periode van zaterdag 2 oktober (misschien 24 september) tot half oktober. Welke dagen we precies gaan oogsten is op dit moment nog niet bekend. Zodra die bekend zijn, ontvangen de vrijwilligers hierover een email. Ik streef ernaar dat enkele dagen van te voren te doen, maar soms is dit pas 1 dag van tevoren.

Nog geen vrijwilliger? U kunt zich aanmelden op onderstaand email adres. Op allerlei manieren is het mogelijk om betrokken te zijn bij het Wagenings Wijngoed. Doe mee en neem deel aan de verschillende activiteiten of wordt bijvoorbeeld vrijwilliger: “Buiten zijn in de natuur vermindert stress, nodigt uit tot bewegen en ontmoeten, biedt zingeving en stimuleert de persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud.” (bron: www.beterinhetgroen.nl)

In de bijlage  informatie-oogst-2016 leest u meer informatie over de oogst.  En ik hoop uiteraard, dat u inoogstresultaat op kar grote getale komt helpen om de druiven te plukken!

Esther Schoenmaker

Bedrijfsleider wijngaard
Stichting Wagenings Wijngoed
email:  wijngaard@wageningswijngoed.nl
Boekelo 8
6721 TG Bennekom
Tel: +31 6 111 365 62

Bezoekadres Wijngaard:
Tegenover Geertjesweg 55 rechtsaf bospad in,
Na 200 meter lopen rechtsaf zandpad in,
De ingang vindt u na 100 meter lopen aan de linkerkant van het pad.