Nu te koop: onze wijnen van 2015!

Vanaf nu zijn onze witte en rosé wijnen van de oogst van 2015 te koop. U kunt kiezen uit de mousserende Bergparel, de droge Johanniter 2015, de halfdroge Bianca-Muskaat 2015 of de Regent Rose 2015. De Wageningse Vlam 2015, een distillaat met grappa kenmerken, was al verkijgbaar. Het is nog even wachten op de rode wijnen, maar gelukkig hebben we nog een fruitige, rode Regent uit 2013 voor u. Ook is er nog een beperkte voorraad Johanniter 2014 verkrijgbaar.

U bestelt ze gemakkelijk op onze website onder het menu ‘wijnen’. Uw bestelling wordt op woensdagavond bij u thuis bezorgd in Wageningen, Bennekom en Renkum. Bestellingen van buiten dit gebied kunnen worden opgehaald in de wijngaard tijdens openingsuren.

De wijnen zijn op de wijngaard te koop tijdens de openingsuren of bij een van onze verkoopadressen (Wijnhandel Woudenberg, Gall&Gall Wageningen en Bennekom, Kardoen Bennekom, Molen de Vlijt Wageningen, Jan de Kaasboer Wageningen, boerderij van Steenbergen Bennekom en Eerlijk Waar in Veenendaal. Ook kunt u wijn bestellen via info@wageningswijngoed.nl of via de webwinkels van Boer&Buur Boodschap of Eetvallei.

Bent u horeca-ondernemer of werkzaam in de detailhandel? Neem contact met ons op voor nadere informatie.

20160508_121228