NLdoet: wijngaardpalen plaatsen

Ooit gewerkt met een palenrammer? Op 30 maart, in het kader van de vrijwilligersactie NLdoet (bij ons twee weken uitgesteld), heeft u de kans op het Wagenings Wijngoed. Want dan kunt u nieuwe wijngaardpalen slaan in de Wageningse wijngaard. Ook voor lichter werk bent u van harte welkom.

De wijngaard wordt sinds 2015 beheerd door Stichting Wagenings Wijngoed, maar hij bestaat inmiddels ruim twintig jaar. De bedrading waarlangs de wijnstokken geleid worden is bevestigd op houten palen. Nu is het oudste deel van de palen aan vervanging toe. De oude houten palen worden vervangen door duurzame palen van staal. En daar kan het Wagenings Wijngoed uw hulp goed bij gebruiken.

Van 10 tot 16 uur is het Wagenings Wijngoed geopend voor de klussers van NLdoet. De stichting Wagenings Wijngoed zorgt voor warme drankjes. Heeft u zin om een dagje te werken in de frisse buitenlucht, meld u dan hier aan voor deze klus. Zo draagt u bij aan een prachtig Wagenings product: biologische wijn van Wagenings Wijngoed.