Nieuwe wijngaardenier voor Wagenings Wijngoed

Wagenings Wijngoed heeft een nieuwe wijngaardenier / bedrijfsleider, Anita Overgaauw. Zij heeft het stokje overgenomen van Esther Schoenmaker, die dit sinds 2015 heeft gedaan.

Wie is Anita Overgaauw?

Anita: “Ik ben 57 jaar. Van 2005 – 2019 heb ik in Nieuw-Zeeland gewoond. Mijn achtergrond in de wijnbouw start daar in 2008 met de 3-jarige studie wijnbouw en wijnproductie. Biologische en biodynamische wijnbouw was een integraal onderdeel van mijn studie. Ik heb dus ervaring op dit gebied, maar zeker ook bij grote conventionele wijnbedrijven. Ik heb gewerkt in wijngaarden en wijnkelders in Nieuw-Zeeland, in Frankrijk en sinds vorig jaar in Nederland. Behalve mijn opdracht voor het Wagenings Wijngoed ben ik betrokken bij de wijngaard van St. Catharinadal in Oosterhout. Met heel veel plezier ben ik inmiddels gestart in Wageningen.”