Lokaal Aspergepakket

asperges met wijn Wagenings WijngoedSmaken bij u de asperges ook zo goed met een glaasje witte wijn op het terras?  Wagenings Wijngoed biedt nu een aspergepakket aan met daarin een pond lokaal geteelde asperges van top kwaliteit en onze witte cuvée 2018 én een recept om deze combinatie helemaal tot zijn recht te laten komen. Dit alles verpakt in een mooie duurzame geschenkverpakking. Dit pakket leveren we bij u aan de deur af.

Zowel de asperges als de druiven voor de witte wijn zijn geteeld op de Wageningse Eng. En beide op biologische wijze. De asperges komen van boerderij Oude Ronde. Ze zijn op kwaliteit geselecteerd en hebben het predikaat Erkend Streekproduct. Dit staat voor streekproducten met een gegarandeerde herkomst en verantwoorde productiewijze. En met toegevoegde waarde voor de kwaliteit van het landschap.

Dat sluit uitstekend aan bij de uitgangspunten van het Wagenings Wijngoed. Ook de wijn van het Wagenings Wijngoed is biologisch geteeld en wijnbouw tegen de zuidhelling van de Wageningse berg ziet er fantastisch uit.

Wilt u ook hiervan genieten? Voor €19,95 krijgt u het pakket bij u thuisbezorgd (in de omgeving van Wageningen) in een mooie geschenkverpakking. Bestel snel, want de asperges zijn beperkt beschikbaar en uiterlijk tot 21 juni.

Bestel hier het aspergepakket.