Kom helpen als vrijwilliger

Vrijwilliger teeltploeg

De wijngaard kan altijd extra hulp gebruiken. We komen weer op stoom. De planten groeien goed, en dat betekent ook weer extra werk voor de teeltploeg. Vindt u het fijn om lekker met uw handen bezig te zijn en weg te dromen terwijl u met de druiven bezig bent? Dan bent u meer dan welkom bij onze teeltploeg.

Vrijwilliger weekendploeg

Bovendien is de wijngaard in het weekend ‘s middags weer open voor bezoek. Vorige jaar hadden wij een riant groot team, onder andere met studenten die niet gemakkelijk op vakantie konden door de coronamaatrdegelen. Dit jaar is dat gelukkig weer anders. Dat betekent dat wij u van harte uitnodigen om ons te helpen als vrijwilliger van de weekendploeg. Samen met een van de andere vrijwilligers ontvangt u gasten in de wijngaard. Voor wie wil schenkt u een glaasje wijn in, u vertelt wat over de wijngaard en de druiven (de info krijgt u) en u maakt er een gezellige middag van.

Vrijwilliger klusploeg

In de wijngaard is ook onderhoudswerk te doen aan materialen, hekken, de gebouwtjes etc. Enthousiastelingen met twee rechter handen kunnen lekker aan de slag.

Op 8 juni 2022 stond er ook een artikel in Stad Wageningen over de vrijwilligers van Wagenings Wijngoed.