Gezocht: technische vrijwilliger met trekkerrijbewijs

Gezocht: een vrijwilliger met technische kennis en vaardigheden en die trekker kan rijden (trekker rijbewijs).

Vind je het leuk om buiten te werken in een heerlijk rustige omgeving? Heb je technische kennis en vaardigheden (t.b.v. onderhoud kleine machines en een kleine trekker) en kun je trekkerrijden (liefst met rijbewijs)? Dan zoekt de Stichting Wagenings Wijngoed jou!

Op de Wageningse berg, tussen De Eng en het bos ligt de Wageningse wijngaard van circa 2,5 hectare. De druiven worden geteeld op biologische wijze met een groep vrijwilligers en onder begeleiding van een vrijwilliger met ruim 13 jaar ervaring. Wij zoeken iemand die het leuk vindt om daarbij te helpen, en daarnaast met de huidige vrijwilliger ‘techniek’ kan gaan samenwerken bij het onderhoud van de apparatuur en het gereedschap, en met name ook van de trekker met daaraan gekoppelde machines (maaier, frees, spuitinstallatie, etc).
Er wordt gewerkt op dinsdag en vrijdag. Wij zoeken iemand die elke week in ieder geval een dagdeel wil komen helpen, en in het hoogseizoen van de groei van de druiven, liefst een hele dag. We hebben een hechte en gezellige groep teeltvrijwilligers en het is heerlijk om op de wijngaard aan het werk te zijn.

Heb je interesse: meld je aan en stuur een mail naar vrijwilliger@wageningswijngoed.nl. Wij nemen zo
spoedig mogelijk contact met je op.