Dauwtrappen met bubbelontbijt

Proeverij van Marina in Wagenings Wijngoed 2017, rechts natuurgids Henk van Paassen

Kom op 10 mei in het ochtendgloren genieten van een heerlijke wandeling met een natuurgids.

Na de wandeling schuift u in het Wagenings Wijngoed aan bij een sfeervol bubbelontbijt van Marina passie voor koken. Inschrijven tot uiterlijk dinsdag 8 mei (vol=vol).

Op Hemelvaartsdag kunt u, geheel in de traditie, vroeg uit de veren en aansluiten bij een ochtendwandeling onder begeleiding van natuurgids Henk van Paassen. De wandeling start om 6:30 uur bij het Wagenings Wijngoed. Op dat moment is de natuur net ontwaakt en ervaart u de rust en ruimte en het opstartende leven van die dag. Luid kwetterende vogels verwelkomen het daglicht. U kunt ook zomaar een ree of andere dieren tegenkomen die zich gedurende de dag verstoppen voor mensen.

Henk van Paassen is planoloog en enthousiaste vogelaar en natuurman. Hij is in Wageningen o.a. bij de agrarische vereniging Het Binnenveld coördinator van de weidevogelwerkgroep en betrokken bij de nieuwe visie voor de Wageningse Eng. Als vogelaar laat hij u specifieke vogelgeluiden herkennen en met een beetje geluk kunt u de vogels ook zien. Wilt u meer weten over de geschiedenis en hedendaagse vraagstukken van de Wageningse Eng en de Zoom, dan zit u goed bij deze wandeling.

Na de wandeling van zo’n anderhalf uur wacht u nog een beloning. Marina heeft om circa 8:00 uur een heerlijk ontbijt voor u klaargemaakt. De tafels in het Wagenings Wijngoed zijn gedekt en voor wie wil staat er een glas sprankelende Bergparel Rosé of een glas druivensap van de wijngaard klaar. Natuurlijk is er ook een koffie en thee. Na zo’n wandeling smaakt dat alles extra lekker!
De kosten voor de wandeling plus bubbelontbijt zijn € 17,50 per persoon. Aanmelden kan t/m dinsdag 8 mei, mail: info@wageningswijngoed.nl of info@marinapassievoorkoken.nl.