Culinaire beleving in Wagenings Wijngoed op 3 september 2017

Vanwege succes nog een keer georganiseerd: Op zondag 3 september tussen 16:00 – 19:00 uur kunt u opnieuw genieten van een 4-gangen-diner in het Wagenings Wijngoed van Toine van der Zanden (www.toinekookt.nl). Zijn eerste diner op 21 juni dit jaar in de idyllische wijngaard was een groot succes. Geïnspireerd door de charme van de wijngaard en de smakelijke wijnen maakt hij de heerlijkste, passende gerechten. Toine: “Het gaat om de totale beleving, dus de plek waar we zitten voegt echt iets toe.” Heeft u interesse, meld u zich dan meteen aan, want het aantal plaatsen is beperkt (max 25)!

Het wijngoed van ruim 2 ha is een glooiend stukje Wageningen. Het terrein loopt langzaam een beetje naar beneden en dat geeft je meteen de associatie met zuidelijke wijnstreken zoals in Frankijk. Dit is een hele mooi tijd in de wijngaard. De ranken hangen vol trossen en de druiven voor de rode wijn kleuren al donkerpaars. Nog even en dan wordt er geoogst… Op een beschutte plek, boven aan de lichte heuvel, vindt het diner plaats. De buitenkeuken van Toine staat onder de pagode, een stevige houten overkapping. Gasten kunnen een Hollandse regenbuitje makkelijk trotseren als het nodig is, onder de grote witte partytent naast die pagode.

Maar met een beetje geluk hebben we zon aan het eind van de dag zoals vaker gebeurde deze zomer. De wijngaard licht dan prachtig op, in het late strijklicht van de zon.

Tussen de gerechten door is tijd ingeruimd voor een rondleiding. U hoort meer over de wijngaard, de druiven en de wijnen. Over het eerdere diner op 21 juni lees op www.wageningswijngoed.nl/smaak-geweldige-locatie.

Praktische informatie

  • Het 4-gangen-diner plus welkomstdrankje en rondleiding kost € 37,50 per persoon
  • Om in te schrijven, stuur een mail naar info@wageningswijngoed.nl
    Geef aan met hoeveel personen u wilt komen, uw naam en – indien mogelijk – het nummer van uw mobiel
  • Uw inschrijving is pas definitief als u het bedrag van uw reservering overgemaakt heeft naar bankrekeningnummer NL56 RABO 0305 8565 37
    o.v.v. ‘uw naam (waaronder u gereserveerd heeft) + diner 3-9
  • U rekent daarnaast ter plaatse de wijn af die u aan tafel gedronken heeft
  • Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september (mits nog niet vol)
  • Parkeren kan tegenover Geertjesweg 55. U loopt dan circa 250 m het bos in en ziet de wijngaard dan aan uw rechterhand.
Toine kookt op Wagenings Wijngoed, 21 juni 2017