Culinair Wagenings Wijngoed

Drie dagen achter elkaar was lekker eten in het Wagenings Wijngoed. Op 21 en 22 juni 2018 organiseerde Toine van der Zanden een ‘midzomerdiner’. Deze creatieve kok liet zijn gasten weer op en top genieten van heerlijke gerechten. Natuurlijk werden onze wijnen erbij geschonken. Het weer was eind juni nog niet zo zomers. Best fris. Maar gelukkig wel droog. Dan is het fijn om dicht bij elkaar onder de pagode aan de lange houten tafels te zitten, genietend van het uitzicht op de wijnstokken.

Op zaterdag 23 juni was het Marina van Paassen die de verrukkelijke hapjes bij de Wageningse wijnen verzorgde. Deze dag was er een wijn & spijs & wandelen. De ervaren natuurgids Henk van Paassen leidde de deelnemers die dag over de Wageningse Eng. Met als einddoel een culinaire belevenis in de wijngaard.

Wilt u dit ook eens meemaken?

Er is weer een ‘wijn & spijs & wandelen’ op 19 augustus.
U kunt u alvast aanmelden via activiteiten@wageningswijngoed.nl.