Bezoek de wijngaard

Openstelling

In de zomermaanden is de wijngaard open voor uw bezoek. Gedurende het groeiseizoen van de druiven is het heerlijk er te zijn. U kunt komen kijken hoe de wijnranken erbij staan, rondlopen in de wijngaard of juist even zitten en genieten van de plek. Bovendien staat in het weekend de wijn voor u klaar om te proeven of om een fles mee naar huis te nemen.

In 2018 zijn we vanaf 12 mei tot en met het oogstfeest 29 september open.

  • Op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 9.30 en 16.30 uur wordt er gewerkt in de wijngaard.
  • Op zaterdag & zondag tussen 13.30 en 17.30 uur is de wijngaard speciaal open voor bezoekers. De toegang is gratis. Voor 1 euro kunt u een proefglas wijn krijgen (3 glaasjes voor € 2,50).

 

Picknicken in de wijngaard

Toine van der Zanden (www.toinekookt.nl) heeft speciaal voor het Wagenings Wijngoed een picknickmand samengesteld. Inspiratie voor hem was het unieke diner dat hij in de wijngaard heeft verzorgd op 21 juni 2017. Lekker eten te genieten op zo’n mooie plek…Toine is ervaren kok, die zich de laatste jaren steeds meer richt op de beleving. Vandaar dat hij ook veel aandacht heeft voor de locatie. Hij heeft een lunch samengesteld die u meekrijgt in een picknickmand. In de wijngaard zoekt u vervolgens uw eigen favoriete plek. In de picknickmand zit ook een kleed om op te zitten. U kunt daarnaast gebruik maken van de aanwezige stoelen en banken als u dat prettiger vindt. De picknickmand is inclusief 1 fles wijn (rood) en kost € 39,00 voor 2 personen. Vanaf eind mei 2018 kunt u tevens de picknickmand met een fles wit of rosé erbij bestellen. Wilt u (vanaf mei) rosé Bergparel erbij, dan is de prijs € 41,00. Minimaal 2 dagen van tevoren reserveren bij info@wageningswijngoed.nl.

 

Inhoud picknickmand:
Kipwrap, broodjes, tomaat, tapenade, humus, olijven, worstjes met noten, salade komkommer, camembert, confiture, roggebrood, grisinetti, melba toast, rilette, smoothie, water, banaan, appel, druiven.