Bezoek de wijngaard

Openstelling

Bezoek het Wagenings Wijngoed. De wijngaard opent dit jaar voor uw bezoek vanaf 6 juni 2020 (wij volgen hierbij de heropening van de horeca). Vanzelfsprekend houden we rekening met de Coronamaatregelen en -voorschriften.

Gedurende het groeiseizoen van de druiven is het heerlijk er te zijn. U kunt komen kijken hoe de wijnranken erbij staan, rondlopen in de wijngaard of juist even zitten en genieten van de plek. Bovendien staat in het weekend de wijn voor u klaar om te proeven of om een fles mee naar huis te nemen.

Vanaf 6 juni 2020 is de wijngaard open op:

  • Op maandag, dinsdag en vrijdag tussen 9.30 en 16.30 uur wordt er meestal gewerkt in de wijngaard. De wijngaard is dan NIET open voor bezoekers.
  • U bent van harte welkom op zaterdag & zondag tussen 13.30 en 17.30 uur. Dan is de wijngaard speciaal open voor bezoekers. De toegang is gratis. Proef onze wijnen of het heerlijke druivensap.

Wilt u een rondleiding, of wilt u de wijngaard bezoeken buiten de openingstijden, maak dan een afspraak: 06-11136562.

Picknicken in de wijngaard

Toine van der Zanden (www.toinekookt.nl) heeft speciaal voor het Wagenings Wijngoed een picknickmand samengesteld. Inspiratie voor hem was het unieke diner dat hij in de wijngaard heeft verzorgd in 2017. Lekker eten te genieten op zo’n mooie plek…Toine is ervaren kok, die zich de laatste jaren steeds meer richt op de beleving. Vandaar dat hij ook veel aandacht heeft voor de locatie. Hij heeft een lunch samengesteld die u meekrijgt in een picknickmand. In de wijngaard zoekt u vervolgens uw eigen favoriete plek. Klassiek op een kleed op de grond of op stoelen en banken als u dat prettiger vindt.

De picknickmand is inclusief 1 fles wijn naar keuze en kost € 45,00 voor 2 personen. De witte wijn, rosé en Bergparel worden gekoeld.