Arangementen

Actief in Wagenings Wijngoed

Geniet van de prachtige plek en de wijn.

Activiteit op maat

Zoekt u een activiteit voor uw businessclub, vriendengroep, familiedag of buurtgenoten? Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een informatieve, gezellige en smaakvolle wijnproeverij. Ook een wijnproeverij op locatie of bij u thuis behoort tot de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Op basis van uw wensen stellen we vervolgens een activiteit op maat samen.

De wijngaard is op zijn mooist in de periode april tot en met september. Voor groepen van 10-60 personen hebben we dan verschillende arrangementen:

Proeverij en rondleiding

 1. Rondleiding met wijnproeverij van 3-5 wijnen en met brood, lokale kazen, worst en chocolade. Duur circa 2 uur.
 2. Rondleiding met wijnproeverij van 5 wijnen, met BBQ , broodjeslunch of buffetmaaltijd. Duur circa 3 uur.
 3. Dagarrangementen. Samen met Pluktuin de Bosrand, Pluktuin&Kwekerij Bloemrijk en het Bijenhuis kunnen we u ook een volledig verzorgd dagje uit aanbieden. U start de dag op een van de pluktuinen met een workshop handgebonden boeket maken, jam en /of chutney maken, smoothies maken of een kruidenthee samenstellen, of bij het Bijenhuis voor een rondleiding. Na de lunch krijgt u een rondleiding door de wijngaard met wijnproeverij en besluit u de dag met een maaltijd.

Neem contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Huur wijngaard (besloten)

Onze wijngaard is bovendien te huur voor uw eigen activiteiten.

 • Vergaderingen
  Unieke vergaderplek voor groepen tot 15 personen die in alle rust en op een bijzondere locatie willen vergaderen.
 • Werkplek in het groen
  Kom eens achter je bureau vandaan!
 • Workshops
  Laat uw creativiteit de vrije loop. U kunt zelf een thema bedenken of hiervoor het wijngaard werk gebruiken.
 • Feesten of trouwerijen.

  Wagenings Wijngoed is een officiële trouwlocatie!

Trainingen

Sinds 2021 worden ook trainingen in de wijngaard georganiseerd. Laat je inspireren door het Wagenings Wijngoed! Een mooie plek om met je team fysiek bij elkaar te komen voor trainingen op maat.

Twee gedreven trainers én zeer ervaren HR-professionals denken graag met je mee en realiseren samen met jou en/of met het team een passende training. Daarbij staan plezier en resultaat centraal! Wil je bijvoorbeeld effectiever en prettiger samenwerken? Of door het vele online werken weer met elkaar te verbinden? Of wil je inzicht in elkaars kwaliteiten en deze beter leren benutten?

Neem vrijblijvend contact op met Alja Bastiaansen of Wendy Wisgerhof. Zij denken graag met je mee! E-mail: Alja.Bastiaansen@outlook.com of mobiel 06 40477401.

Trainingen zijn (bijvoorbeeld bij slecht weer) ook mogelijk op andere locaties.