25 september: Open dag Wagenings Wijngoed

WAGENINGS WIJNGOED-ZO-25-09-2016 highlight

Zondagmiddag 25 september vanaf 14.00 uur heeft de wijngaard  Wagenings Wijngoed op haar terrein tijdens de Open Dag weer een fantastisch feestprogramma. We beginnen meteen om 14.00 uur voor de jeugd met een daverende drumworkshop, die wordt gegeven door Sampa Soekhram de drummer van Wazz Up.

De Wageningse formaties Caringene, Canela en Wazz Up treden op en gaan het publiek zeker boeien met hun prachtige muziek.

Natuurlijk ontbreekt het niet aan lekkere en verrassende hapjes en onze mooie Wageningse biologische wijnen.

Wagenings Wijngoed is er bijzonder trots 20160516_113102op om haar nieuwe volle fruitige rode wijn 2015, gemaakt van de Regent druif,  te presenteren. Onze witte en rosé wijnen van 2015 worden al door velen geprezen vanwege de smaak. We hebben dan ook het volste vertrouwen dat ook onze rode wijn bij veel mensen hoog gaat scoren.

p1020102-large

 

Het mooie weer van de afgelopen weken is fantastisch geweest voor de druiven: de wijngaard staat er dan ook prachtig bij met mooie volle trossen druiven. Tijdens het feest zal Esther Schoenmaker, die samen met de vrijwilligers ervoor heeft gezorgd dat alles er weer zo mooi bijstaat, op deskundige en boeiende wijze rondleidingen geven door de wijngaard.

Voor meer informatie over de wijngaard, de wijnen en de oogst van de druiven verwijzen we naar onze website: www.wageningswijngoed.nl

Namens het Wagenings Wijngoed wordt u van harte uitgenodigd om zondag 25 september tussen 14.00 en 18.00 uur met elkaar te genieten van dit geweldig feest en de prachtige locatie.