Overzicht activiteiten

Genieten van de wijngaard, proeven, kopen, vergaderen, feesten

Spontaan een kijkje nemen in de wijngaard als u in de buurt bent kan natuurlijk altijd, maar u kunt het ook organiseren.

Wat is er te doen?

 • Bezoek tijdens openingstijden, rondlopen over de wijngaard of gewoon lekker zitten op een van de banken of zitjes die aanwezig zijn.
  In de zomermaanden op zaterdag of op afspraak kunt u deelnemen aan een:
  – rondleiding door de wijngaard (45-60 minuten)
  – uitgebreide proeverij (wijn & kaas)
 • Groepsarrangementen (standaard of maatwerk) of huur wijngaard voor uw eigen activiteiten, zakelijk of privé.
 • Wijn en diner. Regelmatig worden door het Wijngoed met bevlogen koks speciale diners georganiseerd zoals in 2017 op 21 juni met Toine van der Zanden en 1 juli met Marina van Paassen.
 • Picknicken. U kunt een picknickmand van Toine met een flesje wijn van het wijngoed bestellen. Zoek de mooiste plek op de wijngaard uit (op een picknickkleed of onder de overkapping met tafel en stoel).
 • Wandelen en fietsen.
  Wat is er fijner dan na inspanning even uit te rusten op een prachtige plek. Een proefglaasje wijn doet het bloed een beetje sneller stromen, maar zal uw sportieve prestaties niet al te veel beïnvloeden.
 • Oogstfeest
  De oogst moet gevierd worden! En dat doen we heel graag met u samen. De precieze datum hangt af van hoe het weer zich ontwikkelt, maar het is waarschijnlijk eind september. De exacte datum volgt zo spoedig mogelijk. Alvast een voorproefje van het oogstfeest met de sfeerimpressie van het oogstfeest 2016.

 Graag tot ziens in de wijngaard!

Proost met een glaasje rosé Bergparel

Rondleiding door de wijngaard